Nieuws

• Instralen van water en gouden hartjes tijdens live-sessies
Het is nu mogelijk om tijdens live-sessies, voor degenen die dit zouden willen, om aan het eind van de sessie, na de spreuk, een fles water te plaatsen voor het beeldscherm (mogen ook meer flessen zijn). Melchizedek zal dan het water gaan instralen met zijn krachten van liefde en vrede.

Voor diegenen die een hartje van goud hebben aangeschaft is het mogelijk om ook dit hartje voor het beeldscherm te leggen. Het hartje zal dan door Melchizedek op een hogere trilling worden gebracht als dat voor je persoonlijke situatie gewenst is.

• Olie van Melchizedek
Melchizedek heeft zijn krachten van liefde en vrede gelegd in olie voor de chakra's en aura.
Je kunt deze olie dus zachtjes insmeren op je chakra's (hart en zonnevlecht bv.) en ook op je handen (waarop je olie hebt gedaan) die je vervolgens langzaam door je aura heen haalt.
Ook is de olie heel goed voor bescherming voor de nacht of als je naar een plek gaat waar veel mensen zijn zoals bijvoorbeeld de stad. Handen, voeten en aura insmeren. Je kunt de olie ook in bad doen.
Deze olie geeft ook een bewustere verbinding met je Godsvonk en tevens het prachtige verlangen en de wil om de Gouden Tijd te helpen realiseren op aarde.

Olie is in een 30 ml. flesje met druppelaar. Niet geschikt voor inname. Op basis van natuurlijke druivenpit olie.
Let op: De olie voor gebruik altijd eerst schudden, dan komt de energie beter vrij.

Prijs € 21,50

Je kunt hier een bestelling plaatsen.

Hoe het gouden licht van het gouden hart van Melchizedek
voor ons allemaal meer zichtbaar werd

Het Gouden Licht
(voor deze live sessie (klik hier)

Tijdens de live webcast van Melchizedek van 27 april 2014 gebeurde er iets heel bijzonders. Naarmate de sessie vorderde verscheen er steeds meer een gouden licht. Wij zagen dit zelf pas aan het eind van de sessie toen wij onze blik van de camera naar het scherm richtten.
Wel voelden en zagen wij (in de onzichtbare wereld) tijdens de sessie dat een stralend gouden licht zich over ons heen uitspreidde. Uit ervaring weten wij inmiddels dat dit gouden licht afkomstig is van het gouden hart van Melchizedek. Meestal in de laatste 10 minuten van de sessie laat Melchizedek dit gouden hart, welke een levend symbool is en in zijn Rijk van Vrede verblijft, langzaam meer naar beneden in de atmosfeer van de aarde zakken. Wij ervaren dit vaak als een heel sterke gebeurtenis en de licht- en vredeskrachten van dit hart verbinden zich dan met onze wereld en met al diegenen die naar onze live webcast kijken.

Een aantal kijkers van de live webcast meldden na afloop van de sessie dat ze ook een gouden licht of een gouden gloed hadden gezien die zich langzaam over ons heen spreidde. Sommige kijkers meldden ook dat het was alsof ze zelf in een gouden bad zaten.
Aan de camera lag het niet, want die hebben we een uur van te voren en een half na de sessie grondig getest. Daarbij kregen wij van onze begeleiders de bevestiging dat het inderdaad het gouden licht van Melchizedek betrof.

Melchizedek heeft zich dus nu ook op een fysieke wijze kenbaar gemaakt. Voor ons was dit natuurlijk ook een verrassing en wij weten (nog) niet of hij dit vaker zal gaan doen.
Je kunt een groot energieverschil voelen als je je op de 1e foto van ons (links bovenin) concentreert en daarna bijvoorbeeld op de laatste foto (foto 6 rechts onderin).

Hieronder de live sessie van 22 februari 2015 j.l.:


 

Via deze link is de sessie van 5-5-14 zichtbaar. Hier is het Gouden Licht al na 9 minuten zichtbaar.
Via deze link is de sessie van 9-8-14 zichtbaar. Ook in deze sessie is het Gouden Licht zichtbaar naast blauw en roze licht.
Via deze link is de sessie van 4-1-15 zichtbaar. Let op de prachtige blauw/turquoise/zilveren kleuren die over ons komen.

Veel mensen, eigenlijk iedereen die kijkt, zien naast het Gouden Licht ook andere kleuren die over ons worden uitgestort zoals zilver, blauw en roze. De betekenissen van al die kleuren zijn als volgt:

Goud: Vertegenwoordigt de energie van de Gouden Tijd die op aarde zal komen. Het is de energie van eenheid, liefde, Christusbewustzijn en de kleur die Melchizedek gebruikt voor vrede en contact met je Godsvonk.
Tevens vertegenwoordigt de gouden kleur het "mannelijke deel" in de mens. Het goud geneest, harmoniseert en versterkt/verzacht waar nodig dus het "mannelijke" in de mens.
Zilver: Vertegenwoordigt het "vrouwelijke deel" in de mens. Het zilver geneest, harmoniseert en versterkt/verzacht waar nodig dus het "vrouwelijke" in de mens.
Wit: Vertegenwoordigt het Goddelijke Licht wat ons omringt en alles bezielt.
Blauw: Vertegenwoordigt de "waarheid", in je kracht durven gaan staan, opstaan voor de waarheid en het goede, de vrede van de Hemel, in overeenstemming handelen met de wil van de Hemel.
Roze: Vertegenwoordigt de goddelijke liefde, de zachtheid, de compassie, de genezing van het innerlijk kind.