De Tuinen van Yeshua (Jezus)* en de Godsvonk

In de afgelopen jaren zijn er in onze tuin zogenaamde krachtplekken (tuinen) ontstaan die mensen, die onze tuinen bezoeken, meer in contact kunnen brengen met hun Godsvonk. Omdat Yeshua een belangrijke rol speelt in het functioneren van deze krachtplekken is zijn naam dan ook hiermee verbonden. Maar ook omdat Yeshua zijn liefde aan de mensen wil geven. Hij wil dicht bij de mensen zijn zodat ze hem kunnen gaan voelen en hem daardoor niet meer zo ver weg plaatsen.

Deze tuinen van Yeshua kunnen worden vergeleken met "Poorten van Liefde en Licht" naar hogere dimensies van bestaan, waar veel meer harmonie en liefde is dan hier op aarde. De Liefdes- en Lichtkrachten die door die Poorten stromen zijn verankerd in de aarde door de Elohim, Aartsengelen, Engelen en Lichtmeesters en Lichtmeesteressen en natuurlijk Yeshua zelf. In dit proces worden onze hogere lichamen gebruikt om de eenheidskrachten te helpen verankeren in de aarde.

Bij iedere tuin zijn dus bepaalde natuurwezens, lichtmeesters en/of Engelen en Aartsengelen verbonden die hun specifieke kwaliteiten en krachten toevoegen aan de Tuin en aan de mens die de tuin bezoekt.
De tuinen en hun genezende, lichtende en liefdevolle krachten zijn er voor iedereen, ongeacht achtergrond, ervaring en/of kennis van de bezoeker.
Alle tuinen staan onder hoge bescherming en zijn gelaagd, d.w.z. iedereen mag datgene ontvangen wat op dat moment bij hem/haar past en goed is. In de praktijk houdt dit in dat je rustig bij een tuin kunt gaan zitten met een ontvangende houding en er zal een proces worden opgestart. Dit kan bijvoorbeeld een genezingsproces zijn of een geestelijk/inspirerend proces of een transformatieproces. Dat is voor iedereen anders.

De tuinen van Yeshua geven niet alleen diepgaande zuiveringen en genezingen aan bijvoorbeeld alle 7 chakra's, maar ook schenken ze je ervaringen van eenheid, harmonie, licht en liefde. Het uiteindelijke doel van deze schitterende tuinen is dat zij mensen zodanig willen voorbereiden dat zij ontvankelijk zullen worden om hun Hoger Zelf en hun Godsvonk dieper te kunnen laten indalen.
Dit is niet zomaar een mooie filosofie. Dit wordt en is pure ervaring en een opgaan in de eenheidskrachten. Deze eenheidskrachten zijn, zoals gezegd, tot stand gebracht en in de aarde verankerd door al die prachtige Lichtwezens. Zij werken samen met het Hoger Zelf van Moeder Aarde, genaamd Lady Gaia, met als doel om de mensen uit te nodigen tot een schitterende samenwerking met alle Rijken om deze planeet te brengen naar eenheid en vrede.

Hieronder zijn enkele tuinen zichtbaar. Voor veel meer informatie over de tuinen van Yehshua zie onze website www.degoudentijd.nl

* Jezus verkiest zijn oorspronkelijke naam Yeshua (spreek uit Jeshua) boven die van Jezus omdat de naam Jezus erg beladen is en ook omdat de naam Jezus een Griekse/Engelse vervoeging is van zijn oorspronkelijke Hebreeuwse naam. Yeshua is zijn oorsponkelijke naam zoals hij die droeg in zijn aardse leven. Yeshua vindt ook dat deze naam hem dichter bij de mensen brengt in plaats dat hij ergens ver weg wordt geplaatst. Hij wil een vriend en een broeder zijn.

 

De Kruinchakra Tuin
 
De Hartchakra Tuin
 
De Moeder Aarde Tuin